Կանաչ բանանը՝ գեղեցիկ կազմվածքի ու առողջության գրավական
Պրոֆեսոր Ռոդնի Բիլտոնը կոչ է անում ուտել միայն կանաչ բանան, չուտել տապակած կարտոֆիլ, դրա փոխարեն նախապատվությունը տալ ձիթապտղի յուղով պատրաստված կարտոֆիլի պյուրեին:
«Մեդդեյլի.ռու»-ի փոխանցմամբ, կանաչ բանանը պարունակում է մեծ քանակությամբ օսլա, ինչը երկար ժամանակ էներգիայով է ապահովում օրգանիզմը: Օսլան կարող է օգնել նվազեցնել քաշը, քանի որ խթանում է գլյուկագոն հորմոնի արտադրությանը՝ մեծացնելով ճարպերի հալման արագությունը:
Լրահոս
Տեսանյութեր
Ուզում են երկիրը Հյուսիսային Կորեա սարքեն, մենք էլ դառնանք իրենց համբալները. Բողոքի ակցիա