Ռուսները Հայաստանում բացահայտել են կոտեմը
Ռուս-ուկրաինական պատերազմի հետևանքով Հայաստան տեղափոխված ռուսները զարմացած են խանութներում կանաչու տեսակների բազմազանությունից։ Փակ խմբերում նրանք հետաքրքրվում են՝ ինչի՞ համար են դրանք, ինչպե՞ս պատրաստել, ինչպե՞ս ուտել։
Օրինամ նման քննարկումներից մեկում ռուս հյուրերին հայաստանցի տղամարդը բացատրում է. թե ինչ է կոտեմը, ինչպես պետք է ուտել։
«Կոտեմը շատ համեղ է հաց ու պանրով»,-ասել է նա։
Հայ կանայք էլ խորհուրդ են տալիս անպայման փորձել սինձ, թելուկ, խառը բանջար։
Հարակից հրապարակումներ`
- Ինչո՞ւ ռուսները շտապեցին Հայաստան. «Կոմսոմոլսկայա պրավդա»-ի ռեպորտաժը
- Ռուս հարսնացուն չի ուզում վերադառնալ ՀՀ-ից. հարսանիք Երևանի կենտրոնում
Լրահոս
Տեսանյութեր
Ուղեվարձերի գումարի ավելացման վերաբերյալ քաղաքապետարանի հրապարակած թվերը ծիծաղելի են ու ամոթալի. Բաբկեն Պիպոյան