Սննդաբան Կոպիտկոն խոսել է հայտնի ուտեստի մասին, որը հրահրում է ճարպի կուտակում
Բժշկական գիտությունների թեկնածու, սննդաբան, Revital Park կլինիկայի դիետոլոգիայի բաժնի վարիչ Մարինա Կոպիտկոն ասել է, որ նախաճաշին սուրճի հետ կրուասանը կարող է սկսել օրգանիզմում ճարպերի կուտակման գործընթացը։ Այս մասին հայտնում է Sputnik ռադիոն։
«Կրուասանը չհավասարակշռված ածխաջրածնով, բարձր կալորիականությամբ մթերք է: Եթե այն ուտեք, ապա օրգանիզմում կսկսվի ճարպերի կուտակման գործընթացը»,-պարզաբանել է սննդաբանը։
Մասնագետի խոսքով՝ կրուասանները թխում են պրեմիում դասի ալյուրից, որի մեջ քիչ տոկոս է կազմում սպիտակուցը և այն գործնականում չի պարունակում վիտամիններ և հանքանյութեր։
Մարինա Կոպիտկոն խորհուրդ է տալիս նախապատվությունը տալ հացամթերքներին, որոնք պատրաստվում էին ավելի կոպիտ ալյուրից, քանի որ այն ավելի շատ օգտակար նյութեր է պարունակում։
Հարակից հրապարակումներ`
- Կաթնամթերքի արտադրամասի պատերին առկա եղել բորբոս, փաթեթավորում չի կատարվել սննդամթերքի աղտոտումը բացառող պայմաններում
- Բացառել պատրաստի սննդամթերքի շփումը հում սննդամթերքի հետ
- Սննդաբանը հայտնել է իդեալական նախաճաշի գաղտնիքը
- Սննդաբանն ասել է՝ ով չպետք է բանան ուտի
- Սննդաբանները թվարկել են նախաճաշի 4 վտանգավոր մթերքները
- Սննդաբանը ասել է, որոնք են ամառային ամենաառողջարար հատապտուղները
Լրահոս
Տեսանյութեր
Թալանում ու թալանում են , խաբելով, ստով ո՞ւմ փորն է կշտանում. Քաղաքացիները՝ թանկացումների մասին