Ու՞մ չի կարել պահածոներ ուտել. բժիշկը հայտնել է
«Պահածոները մեծ քանակությամբ աղ են պարունակում, ինչը թույլ է տալիս պահպանել սնունդը։ Նաև հաճախ ավելացնում են տոմատի մածուկ, սև պղպեղի հատիկներ և այլ հավելումներ, որոնք գրգռում են ստամոքսի լորձաթաղանթը։ Դրանից խրոնիկ գաստրիտ ունեցող մարդկանց մոտ կարող է սրացում լինել»,- ասել է գաստրոէնտերոլոգ Լինա Մուրադովան: Մասնագետը հիշեցնում է, որ պահածոն ամենօրյա օգտագործման մթերք չէ, այն արշավների և ճամփորդությունների համար է:
Աղբյուր՝ sport-express.ru
Լրահոս
Տեսանյութեր
Եթե Ադրբեջանը վստահ է, ինչո՞ւ է դատական գործընթացները դադարեցնելու մասին գաղափար առաջ քաշում