Որ մթերքներն են նպաստում կորյակների առաջացմանը
Պրոֆեսոր և դիետոլոգ Լինդա Վան Հորնը նշել է, որ մաշկի վիճակը ուղղակիորեն կապված է սննդի հետ: Պրոֆեսորի խոսքով՝ կովի կաթ խմելուց ակնեն գրգռվում է, ուստի նա խորհուրդ է տալիս նվազագույնի հասցնել սննդակարգում կաթնամթերքի քանակը: Բացի այդ, բարձր գլիկեմիկ ինդեքսով ցանկացած մթերք, ինչպիսիք են սպիտակ բրինձը, կարտոֆիլի չիփսը և հացը, կարող են պզուկների առաջացման պատճառ դառնալ: Դիետոլոգը նաև խորհուրդ է տալիս քաղցրավենիք քիչ ուտել:
Աղբյուր՝ lenta.ru
Լրահոս
Տեսանյութեր
Արցախի ղեկավարությունը Բաքվում է, որովհետև նրանք առաջնորդել են մեր քաղաքական պայքարը. Բեգլարյան