Էնդոկրինոլոգը հայտնել է յուրահատուկ օգտակար հատկություններով բանջարեղենի մասին
Բողկը ամենացածր կալորիականությամբ բանջարեղեններից է, որի օգտագործումը բարելավում է աղիների աշխատանքը և ոսկորների, մազերի և մաշկի վիճակը: Յուրահատուկ բանջարեղենի օգտակար հատկությունների մասին «Իզվեստիային» պատմել է Էնդոկրինոլոգ, սննդաբան Օքսանա Միխալևան: Նրա խոսքով, բողկը նաև առաջատարն է գարնանային բանջարեղենի մեջ՝ վիտամին C-ի պարունակությամբ. 100 գ մթերքը պարունակում է օրական պահանջարկի մեկ երրորդը:
Լրահոս
Տեսանյութեր
Հայաստանի ու հայ ժողովրդի շահերը պաշտպանող իշխանություն գոյություն չունի. Բագրատ Սրբազան