Երբ կարող է միկրոալիքային վառարանում պատրաստված սնունդը վտանգավոր լինել
Միկրոալիքային վառարանում եփած սնունդը քաղցկեղ չի առաջացնում և չի ճառագայթում օրգանիզմը, սա ոչ այլ ինչ է, քան սովորական միֆ, «Դոկտոր Պիտեր» պորտալին ասել է իմունոլոգ, պաթոֆիզիոլոգ Ելենա Պարեցկայան: Միկրոալիքային վառարանից ստացված սնունդը չի կորցնում իր օգտակար հատկությունները և ոչնչով չի տարբերվում գազօջախին կամ ջեռոցում պատրաստված ուտեստներից: Նման սնունդը կարող է վտանգավոր լինել, եթե այն տաքացվի պլաստիկ տարայի մեջ:
Աղբյուր՝ gazeta.ru
Լրահոս
Տեսանյութեր
Հայաստանի ու հայ ժողովրդի շահերը պաշտպանող իշխանություն գոյություն չունի. Բագրատ Սրբազան