Բժիշկը բացատրել է շոգ եղանակին պաղպաղակ ուտելու վտանգը
Սրտաբան-դիետոլոգ, բժշկական գիտությունների թեկնածու Տատյանա Զալետովան հայտնել է, որ շոգին պաղպաղակ և սառը ըմպելիք օգտագործելուց սպասվող ազդեցությունը երկար չի տևում, և շատ չանցած մարմնի ջերմաստիճանը, ընդհակառակը, կարող է բարձրանալ: Բժիշկը խորհուրդ է տվել ընտրել տաք ըմպելիքներ, քանի որ դրանք բարձրացնում են մարմնի ջերմաստիճանը, ինչից էլ օրգանիզմը հովանալու զգացում է ունենում. մարդն ավելի շատ է քրտնում, ջերմությունը սկսում է դուրս գալ մաշկի միջոցով:
Աղբյուր՝ iz.ru
Լրահոս
Տեսանյութեր
Հայաստանի ու հայ ժողովրդի շահերը պաշտպանող իշխանություն գոյություն չունի. Բագրատ Սրբազան